sâmbătă, 3 octombrie 2009

Blogul tau pe blogger prin cateva clickuri

Leave a Comment
Printre multiplele posibilitati de a-ti crea un blog gratis / free pe internet cred ca blogger (blogspot) este cea mai nimerita optiune , mai ales pentru un incepator.Fara a fi nevoie sa stapanesti codul html (vom aborda intr-un alt articol aceasta tema) sau fara a te implica in procesul deloc simplu de a-ti pune la punct un website , iti poti face un astfel de blog in cateva minute.Cu numai cateva clickuri , un blog blogspot este gata de a fi lansat pe oceanul tumultos al internetului.

Mai intai , trebuie sa ai un cont (account) pe google.Poti face asta folosind o adresa email pe care o ai deja (de exemplu pe Yahoo ) sau utilizand o adresa gmail.Intrucat Google este detinatorul serviciului gmail , prin initierea unui nou cont pe gmail , iti va fi generat in mod automat un cont pe Google .

Dupa crearea contului Google , mai ai de trecut prin doua etape :

- Alegerea numelui blogului tau , proces prin care vei obtine si adresa net sau url-ul blogului tau.Adresa sau url-ul reprezinta mijlocul prin care vizitatorii de pe net iti pot gasi blogul folosind cautarea pe internet prin intermediul unui motor de cautare.

-Alegerea temei blogului. Tema , modelul sau "template"-ul blogului consta dintr-un tip de fundal , culoarea specifica a acestuia , precum si numarul de coloane sau modalitatea de amplasare a articolelor sau posturilor tale. Atat in serviciul blogger (blogspot) , cat si multe alte site-uri de pe internet poti gasi o larga varietate de modele blogger pe care le poti descarca (download).

Mai multe despre pasii concreti de creare a blogului pe blogger intr-un urmator articol.
If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts